Fagbrevutdeling 2018

posted in: Ukategorisert | 0

Lærlingeaften en fin markering og feiring av våre nye fagarbeidere.

 

I løpet av 2107 var det 63 lærlinger som tok sin fag/svenneprøve i ORMNN. Disse kan starte 2018 med å  kalle seg faglærte innen sitt fag. For å hedre disse arrangerte vi vår årlige lærlingeaften på Quality Hotell den  26 januar.  Over 40 stk var representert på selve aften og fikk overrekt sine fag og svennebrev sammen med en rose og et knivsett fra Øyo. Fine ord ble sagt til våre nye fagarbeidere både fra opplæringskontorets daglige leder Einar Øverås, Ordføreren i Narvik Rune Edvartsen, Styreleder i ORMNN Mikael Eliassen og fra Nordland Fylkeskommune utdanningsavdeling Eirik Sundan.
Det ble særdeles god stemning i Royal Hall som var dekket til fest for de 150 gjester som var til stede. Alle på feiringen koste seg med en 4-rettes meny med god drikke til. Kveldens konferansier fra Honningsvågrevyen sørget for at stemningen steg utover kvelden med sine musikalske og humoristiske innslag som førte til mange latterutbrudd.
Skalldyrsuppe
Blåskjell, kamskjell og kongekrabbe
***
Røkt Norsk Gårdsand
Røkt Chillimajones
***
Hjortefilet
Confiterte poteter, gulrot, sopp og soppsaus
***
Trippel Sjokolade
Variasjon av sjokolade
Fagarbeidere 2018-page-001
Kvelden ble avsluttet oppe i Linken Restaurant med et forrykende fyrverkeri som ble sendt opp rett over gata til de frammøttes store begeistring. Vi i ORMNN ønsker til slutt å gratulere våre nye fagarbeidere med sine fag og svennebrev, samt ønske dem lykke til videre fremover.
Mvh Einar Øverås, Åge Johansen, Alexander Lie og Solveig Strømsnes Kristiansen
a redigert DSC_2846 (1)