ORMNN flytter i nye lokaler og får ny hjemmeside

Nye lokaler

Siden starten av 90-tallet har ORMNN sittet i samme lokalene i Håreks gate sammen med OFO. Nå har vi sammen vokst ut av de lokalene og flytter til Dronningens Gate 52, der nye kontorlokaler er gjort klar til oss. De nye lokalene ligger midt i byen og vil gjøre oss mer tilgjengelig for alle, vi har også fått kontorer som er mer tilpasset vår bruk slik at vi kan jobbe på en mer effektiv måte. Vi håper mange vil ta turen innom våre flotte kontorer for å ta en titt eller ta en prat over en kopp kaffe.

Våre nye kontorer

Ny Hjemmeside

Samtidig som vi flytter i nye mer moderne lokaler har vi også fått laget oss en ny hjemmeside. Hjemmesiden vil i stil med lokalene være mer moderne og lett og bruke. Dette er noe vi gjør slik at vi når ut til flere og at det skal være lettere å finne den informasjonen man trenger. Vi vil også satse videre på å fremme «nyhetsaker» som omhandler våre lærlinger, medlemsbedrifter og litt om hva vi holder på med.